Τελευταία Νέα

  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. 2020
    Περισσότερα
  • Δραστηριότητες Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος 2019 -2020
    Περισσότερα
  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
Δείτε τα όλα

Social Media Channels

Η εκδήλωση των Σερρών στην Τηλεόραση.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9.35μ.μ.
θα προβληθεί στην τηλεόραση, στο κανάλι 4e της Μακεδονίας,
η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών
για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση και
στην οποία συμμετείχε η παιδική χορωδία της Ενορίας μας.

Δείτε το μέσω διαδικτύου ΕΔΩ!

Όλοι μαζί μπορούμε!

Αξέχαστη εκδρομή στην πόλη των Σερρών

Προορισμός της Παιδκής Χορωδίας μας το περασμένο σαββατοκύριακο, ήταν οι Σέρρες!

Στις 16 Φεβρουαρίου εκατό άτομα από την πόλη μας επισκέφτηκαν την πόλη των Σερρών.

Στόχος αυτής της εκδρομής ήταν η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του (παλαιού) Ορφέα, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Σερρών και της Μακεδονίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του βιβλίου, του θεολόγου καθηγητού κ. Κυριάκου Παπακυριάκου με τίτλο "Ο Μακεδονικός αγώνας στο νομό Σερρών " από τον αναπληρωτή καθηγητή της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Σκαλτσή.

Περισσότερα

Εντυπωσιακή Μουσική Εκδήλωση στην Πρέβεζα

Διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 6.30μ.μ. μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις φωνές τους σε μια μουσική πανδαισία που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Χορός Ψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που απέδωσε υπέροχα εορταστικούς ύμνους υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Νεκτάριου Θάνου.

Στην συνέχεια τραγούδησαν η Νεανική χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας η Μικτή Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας οι οποίες παρουσίασαν μουσικά κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο υπό την διεύθυνση της κ. Ανέλιας Στεφάνοβα και του Βαλεντίνου Στεφάνωφ, αντίστοιχα.

Την σκυτάλη πήρε η Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας η οποία με μαέστρο την κ. Ανέλια Στεφάνοβα έδωσε ελληνικό λαϊκό χρώμα στην Εκδήλωση αποδίδοντας τραγούδια Ελλήνων συνθετών με θέμα την Πρέβεζα.

Από μία τόσο όμορφη εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδος. Με μαέστρο τον Νεκτάριο Θάνο και συνοδεία την ορχήστρα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής φοιτητών του Τ.Ε.Ι Άρτας, εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο των μικρών παιδιών έδωσαν ελπίδα, κουράγιο, αλλά και την υπόσχεση στο πολυπληθές ακροατήριο να βρεθούνε ξανά του χρόνου για να γιορτάσουνε και πάλι όλοι μαζί τον Άγιο Χαράλαμπο.

Την Εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, με ευχαριστίες, ευλογίες και ευχές.

Εκδήλωση Αγ. Χαραλάμπους 2013

Σελίδα 8 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη