Τελευταία Νέα

  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. 2020
    Περισσότερα
  • Δραστηριότητες Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος 2019 -2020
    Περισσότερα
  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
Δείτε τα όλα

Social Media Channels

Πρώτη Θ. Λειτουργία του νέου μας Μητροπολίτη στον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος

Η Ενορία μας σήμερα είχε την μεγάλη χαρά να τελέσει την Θεία Λειτουργία ο νέος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος. Στην Θεία Λειτουργία έψαλε η Παιδική Χορωδία η οποία συγκεντρώθηκε απ’ όλη την Ελλάδα (αφού τα περισσότερα παιδιά είναι πλέον φοιτητές)!

Η προσέλευση του κόσμου παρά την καταρακτώδη βροχή ήταν αξιοσημείωτη. Μάλιστα, εκκλησιάστηκαν στον Ναό μας ο Δήμαρχος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά την Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε καφές στο Πνευματικό Κέντρο, όπου παρακάθησαν ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήθος κόσμου και φυσικά η Παιδική Χορωδία, η οποία αυθόρμητα παρουσίασε μικρό μουσικό πρόγραμμα ενθουσιάζοντας τους πάντες.

Ο Μητροπολίτης μας ξεναγήθηκε στη συνέχεια στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά το πολύπτυχο έργο του προκατόχου του μακαριστού Μητροπολίτου Μελετίου.

Δεν θα μπορούσε, τέλος, να περάσει απαρατήρητη η φυσικότητα με την οποία οι ενορίτες του Αγίου Βησσαρίωνος προσέγγισαν τον Μητροπολίτη, αλλά και η πατρικότητα με την οποία ο Ίδιος τους αντιμετώπισε. «Μαζί θα προχωρήσουμε και στα δύσκολα και στα εύκολα της ζωής», είπε άλλωστε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης αντιφωνώντας στο καλωσόρισμα του π. Ελευθερίου.

Η Ενορία μας προσεύχεται για την υγεία και την μακροημέρευση του νέου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου και δηλώνει τον σεβασμό και την αγάπη στο πρόσωπό του. Άξιος!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (2 Δεκεμβρίου)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος.

Προσκαλούμε όλους τους ενορίτες να έρθουν να πάρουν την ευλογία του.

Η υποδοχή του νέου μας Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου! (Βίντεο)

Με μεγαλοπρέπεια πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον νέο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, τον οποίο συνόδευε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στην πλατεία μπροστά από τον Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου.

Τον νέο Μητροπολίτη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαϊλης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Ιωάννου.

Μετά από την σύντομη τελετή της υποδοχής συνοδευόμενοι από την φιλαρμονική, το παρατεταγμένο στρατιωτικό άγημα και πολλών μητροπολιτών και ιερέων, κατευθύνθηκαν πεζοί στον Ι. Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου για την τελετή της ενθρονίσεως. Μετά το πέρας της τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελετίου.

κείμενο: www.imprevezis.blogspot.gr/

Δείτε όλες τις φωτογραφίες απ' την ενθρόνιση εδώ

Ενθρόνισις Μητροπολίτου Νικοπόλεως κ.κ. Χρυσοστόμου

Έναρξη νεανικών συναντήσεων!

Κάθε Κυριακή στις 11:15 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας (δίπλα στο τέννις) θα πραγματοποιούνται συναντήσεις μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Συζητήσεις προβληματισμού, πνευματικές αναζητήσεις, ευχάριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Σελίδα 10 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη